fbpx

Tetovë, tretja e qytetit – reflektime mbi mungesën dhe shkatërrimin

Më 20 nëntor të këtij viti në Godinën e e postës së vjetër në Tetovë do të mbahet ekspozita e titulluar Tetovë, tretja e qytetit – reflektime mbi mungesën dhe shkatërrimin.

Ekspozita paraqet punët e realizuara në kuadër të projektit “artisti në rezidencë – A.R.T – Tetovë”. Me projektet e saja, Daliah Ziper kërkon të kuptoj logjikën qenësore të qyteteve në mënyrë që edhe ti vizualizojë si të tilla.

Seria fotografike Tretja e qytetit – reflektime mbi mungesën dhe shkatërrimin e ndjek një lajtmotiv që shkon si një linjë e përbashkët përmes hapësirës së qytetit të Tetovës: Zbrazëtia.

Lajme të ngjashme

Back to top button