fbpx

Mbahet panairi i universiteteve amerikane ne Maqedoni

Ambasada amerikane në Maqedoni sot në Bibliotekën popullore universitare në Shkup organizon Panair të universiteteve, me rastin e Javës ndërkombëtare të arsimit.

Në Panair do të prezantohen 19 universitete amerikane, për të cilat do të flasin pjesëmarrës nga Ambasada dhe këshilltarë për arsim në SHBA pranë Këndeve amerikane. Studentëve të interesuar do t’u japin këshilla se si të aplikojnë në universitetet amerikane.

Panairi paraqet mundësi që studentët të njihen me disa nga universitetet e vetme amerikane dhe për programet arsimore që ofrohen atje.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close