fbpx

Largohemi! Projekt i qytetarëve të Republikës së Maqedonisë (VIDEO)

Të rinjtë e papunësuar në mënyrë masive largohen nga vendi, mjekë, inxhinier dhe profesionist të tjerë largohen nga Maqedonia në kërkim të një jete më të mirë dhe kushte më të mira për punë. Për këtë shkak është publikuar një film i animuar në ribaro.mk.

Video është punuar në bashkëpunim dhe me ide të Shoqatës ‘Qendra për strategji dhe zhvillim Paktis” nga Prilepi.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close