fbpx

Në liqenin blu të mungesës tënde

Në liqenin blu të mungesës tënde

kridhem i tëri e të kërkoj ty

dhe ashtu i përhumbur i dorëzohem mallit

si vetmisë murgu i ri…

Kjo botë e madhe nuk është e jona…

Ata që dashurohen gjithnjë rrinë larg…

Pranë mbajmë një libër a një bashkëshorte,

por kurrsesi nuk mundemi një dallgë…

 

Poezi nga Artan Gjyzel Hasani

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close