fbpx

“Vdes” nga frika

“E dini se çfarë ndodh kur nuk je mësuar të marrësh dashuri? Ndodh që nuk beson më, që preferon të qëndrosh vetëm. Ndodh që kur dikush të thotë “Të dua shumë”, përgjigjesh me një buzëqeshje dhe mendon, ” Posi jo”. Kjo ndodh, kur nuk ke marrë dashuri për një kohë të gjatë dhe kur gjen dikë që të dashuron me të vërtetë, “vdes” nga frika”

Francesco Roversi – Poet Italian.  Ai ishte i biri i një ushtari, Carlo Alberto, i cili ishte bere i famshëm për shpëtimin e jetës se Musolinit, si dhe një mësuese filloreje, Susanna Colussi

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close