fbpx

Studentët marshuan kundër testimit ekstern (FOTO-VIDEO)

Një numër i madh i studentëve sot janë mbledhur në oborrin e Universitetit Shën Kirili dhe Metodij, nga i cili edhe filluan marshin studentor ashtu siç ishte paralajmëruar.

Studentët të cilët marshuan kërkojnë nga autoritetet qeveritare të heqin dorë nga ideja për futjen e testimit ekstern në universitete.

Studentet në marsh
Studentet në marsh
Studentet në marsh
Studentet në marsh
Studentet në marsh
Studentet në marsh

Studentët, protesta në Shkup1

Studentët, protesta në Shkup

Studentet në marsh
Studentet në marsh
Studentet në marsh
Studentet në marsh
Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close