fbpx

A është kjo mënyra e duhur për reklamimin e duhanit?  FOTO

Kompania amatore kundër pirjes së duhanit ka arritur të tërheq vëmendjen pasi që theks të veçantë kësaj radhe i ka dhënë çështjes ekonomike dhe jo asaj shëndetësore, siç ishte deri më tani.

Në reklamë tregohet se çfarë humbasin duhanpirësit për shkak të varësisë së tyre ndaj duhanit.

Shikoni këtë reklamë dhe vlerësoni se a ka gjasa që kjo të ndikojë më shumë sesa paraqitja e rrezikut mbi shëndetin.

Reklama e duhanit 1

Reklama e duhanit

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close