fbpx

Debat publik “IPA 2 perspektivat dhe mundësitë për shfrytëzim”

Perspektivat dhe mundësitë për shfrytëzim të IPA 2 është temë e debatit të sotëm publik të organizuar nga Komisioni kuvendor për çështje evropiane.

Debatin, siç është paralajmëruar, do ta hapë kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë Trajko Veljanoski. Në Kuvend sot debat publik do të mbahet edhe në seancën e Komisionit për sistem politik dhe marrëdhënie midis bashkësive. Temë e debatit publik është “Versioni punues i propozim-ligjit për procedurë të prëgjtihshme administrative”.

Seancë do të mbajë edhe Komisioni për punë dhe politikë sociale i cili do të debatojë për Propozim-ligjin për ndryshim dhe plotësim të Ligjit për mbrojtje sociale dhe Propozim-ligjin për ndryshim të Ligjit për pagën minimale në Republikën e Maqedonisë dhe që të dytë në lexim të dytë.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close