fbpx

Nuk shkoj prapa

“Unë bëj hapa të ngadalshëm, por nuk bëj hapa prapa.”

Abraham Lincoln (12 shkurt 1809 – 15 prill 1865) ishte presidenti i 16-të i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Lincoln udhëhoqi me sukses SHBA-të gjatë krizës më të madhe kushtetuese, ushtarake, dhe morale – Luftën Civile Amerikane – ruajtjen e Bashkimit, si dhe duke i dhënë fund skllavërisë dhe nxiti modernizimin ekonomik dhe financiar.

Tags

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button
Close