fbpx

Marshi i tolerancës ndiqet nga shumë polic

Sot në Shkup nisi marshi i tolerancës me moton “”Drejtësi, liri, barazi”. Një numë ri madh i policëve ndjekin marshutën që lëvizën nga Muzeu i qytetit të Shkupit drejtë qeverisë dhe urës “Goce Dellcev”.

Marshi zhvillohet me rastin e ditës ndërkombëtare të tolerancës nën organizim të Komitetit të Helsinkit, Qendra për Liri dhe të përkrahur edhe nga dhjetëra organizata tjera ndërkombëtare.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close