fbpx

Ja si do të duken banknotat 200 dhe 2000 denarëshe (Foto)

Këshilli i Bankës  Popullore të Maqedonisë ka miratuar informacionin pë zgjidhjet ideore për banknotat e reja  200 dhe 2000 denarëshe.

Ato përfshijnë releiefin  nga Psalmet e Davidit të dhjatës së re,  elemente arkitektonike  dhe pikturale të fasadës së Xhamisë së larme në Tetovë, dekorimet e pllakave të patosit të xhamisë së Isakut të shekullit XVI në Manastrir, nusja me veshje popullore maqedonase nga fshatrat e Fushës së Prilepit, afion nga fusha e Gjevgjelisë.

Ja si do të duken banknotat e reja 200 dhe 2000 denarëshe:

Ja si do të duken banknotat 2000 denarëshe

Ja si do të duken banknotat 2000 denarëshe1

Ja si do të duken banknotat 200

Ja si do të duken banknotat 200 1

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close