fbpx

Si të eliminojmë aromat e padëshiruara të frigoriferit?

Një mënyrë shumë e lehtë dhe e lirë për të eliminuar aromën e keqe të frigoriferit.

Ajo që duhet të bëni është të zieni në kafe turke, por jo për ta konsumuar. Pastrojeni frigoriferin nga të gjitha gjërat që i keni në të dhe fikni atë. Më pas vendosni një filxhani e mbushur me kafe turke në të. Prisni deri sa të ndjeni se aroma është zhdukur. Dijeni se kafeneja eliminon të gjitha aromat e padëshiruara në të.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close