fbpx

Peizazhet më mahnitëse në botë

Bota ofron peizazhe nga me te ndryshmet, qe nga ato me te çuditshmet dhe te tmerrshmet, deri tek ato me te bukurat dhe mahnitëse.

Me poshtë janë disa prej tyre, te cilat prej shume vlerësimeve janë konsideruar si me mahnitëset dhe te bukurat ne bote.

Liqen i kripur Salar de Uyuni Bolivi
Liqen i kripur Salar de Uyuni Bolivi
Malet Tianzi Mountain. Kine
Malet Tianzi Mountain. Kine
Mendenhall Ice Caves, Juneau, Alaska
Mendenhall Ice Caves, Juneau, Alaska
Pylli Arashiyama Japoni
Pylli Arashiyama Japoni

Shpella Son Ðoòng Vietnam

Tuneli i dashurisë në Kleven, Ukraine
Tuneli i dashurisë në Kleven, Ukraine
Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close