fbpx

Personat me diabet kërkojnë dorëheqjen e Todorovit

Personat e sëmurë me diabet dhe prindërit e fëmijëve të sëmurë me diabet të pakënaqur nga trajtimi i propozojnë ministrit të shëndetësisë Nikolla Todorov që të japë dorëheqje.

Asociacioni për diabet te fëmijët ‘Balans MK’ i propozon Todorovit që të bëhet Ministër i financave dhe ekonomisë sepse shumë kujdestë për buxhetin e Maqedonisë.

Kjo porosi vjen nga personat e sëmurë me diabet me rastin e Ditës Botërore në luftë kundër diabetit.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close