fbpx

Predhat dhe zjarri mbi qeverinë mallkimi i djajve, klerikët do të bëjnë bekimin

Pas rënies së zjarrit dhe hedhjes së predha mbi qeverinë, prifti ortodoks,  Aleksandar Candovski ka hedhur idenë e shenjtërimit të godinës së qeverisë. Kjo ide për për të dëbuar djajtë dhe mbrojtur njerëzit, po merret seriozisht edhe nga qeveria, transmetojnë mediat maqedonase.

“Shenjtërohen themelet dhe hapësirat e brendshme ku punojnë njerëzit. Konkretisht në këtë rast do të ishte e vështirë të shenjtërohet e gjithë hapësira, sepse brenda punojnë edhe njerëz jo-krishterë. Për këtë shkak është mirë që shenjtërimin ta bëjë secili sipas dëshirës. Ajo bëhet me temjan. Besohet se djalli ka frikë nga temjan. Nga këtu rrjedh edhe besimi se do të largohen forcat e errëta dhe punët e djallit”, tha Aleksandar Candovski, prift.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close