fbpx

Poposki: Greqia nuk ka motiv për të zgjidhur çështjen e emrit

Mbetet vlerësimi se tek bashkëbiseduesi jonë nuk ka ndonjë dëshirë dhe motiv  të veçantë për shtyrjen përpara të çështjes së emrit, tha sot ministri për punë të jashtme, Nikolla Poposki.

Duke komentuar bisedimet e djeshme në Nju Jork, Poposki thotë se më relevante është deklarimi i ndërmjetësit Metju Nimic se nuk ka diçka të re për çështjen e emrit. Poposki thotë se nga pala maqedonase ka motiv për tejkalimin e problemit që është pengesë për integrimin në NATO dhe BE.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close