fbpx

Marijuana lulëzon në oborrin e Fakultetit të Arteve në Prishtinë

Në fakultetin e Arteve të Universitetit të Prishtinës përveç se kultivohet dije dhe kreativitet del që po kultivohet edhe marijuana.

Këto fotografi tregojnë pamjet e një bime të marijuanës e cila po rritet në oborrin e këtij fakulteti./ Express

Marijuana lulëzon në oborrin e Fakultetit të Arteve në Prishtinë 2

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close