fbpx

Boshkovski: Kam dëshmi që nëpërmjet telefonit është negociuar për dënimin tim

Lube Boshkovski i dyshuar për ndihmë në vrasjen e Marjan Tushevski dhe Kiro Janev në vitin 2001 sot para gjykatës në fjalët përfundimtare tha se ka dëshmi se nëpërmjet telefonit i është negociuar dënimi si për atë ashtu edhe për të dyshuarit e tjerë.

Kamë dëshmi për biseda telefonike ku caktohet dënimi. Dimë edhe vende në Shkup, më saktësisht në kafiteri ku janë negociuar për dënimet, jo vetëm për mua por edhe për të akuzuarit e tjerë”, tha Lube Boshkovski.

Në fjalën e fundit para gjykatës deklaroi se është qesharake të kërkojë vendim për lirim duke e ditur se si punojnë gjykatat, nën dirigjimin e qeverisë”, tha Boshkovski.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close