fbpx

Vasilakis: Nuk kemi diçka të re për të thënë pas takimit për emrin

Negociatori grek në kontestin me emrin, Adamantios Vasilakis pas takimit në Nju-Jork, deklaroi se ndoshta në të ardhmen do të ketë ide të reja, kur do të ndodh kjo nuk e dimë.

Duke theksuar se nuk ka asgjë të re të thuhet, Vasilakis i ka informuar gazetarët grek se ambasadori i Maqedonisë Vasko Naumovski “në thelb i ka përsëritur mendimet e njëjta që i kanë në Shkup”.

Ndërmjetësuesi i KB-së në kontestin për emrin Methju Nimic dje dhe sot në Nju-Jork mbajti raund të ri të negociatave me ambasadorët Naumovski dhe Vasilakis. Pas takimit të sotëm të përbashkët, Nimic theksoi se nuk ka përparim në negociatat

Lajme të ngjashme

Back to top button