fbpx

Mbahet konferencë me temë “Legjislativa bashkëkohore për rritjen ekonomike”

Nga sot deri më 15 nëntor në Strugë do të mbahet konferencë me temë “Legjislativa bashkëkohore ligjore për përmirësimin e rritjes ekonomike”. Në hapjen e konferencës është paraparë fjalimi i drejtoreshës së Drejtorisë Doganore të Republikës së Maqedonisë, Natasha Radeska-Kërstevska me temë: “Drejtoria doganore e Republikës së Maqedonisë si mbështetëse dhe lehtësuese e aktiviteteve ekonomike”.

Ditëve të ardhshme do të marrin pjesë edhe ekspertë të Bankës Popullore të Republikës së Maqedonisë, Ministrisë së Punës dhe Politikës Sociale, Agjencisë për punësim të Republikës së Maqedonisë,  ministrisë së Financave, Byrosë për furnizime publike dhe të Agjencisë për supervizionin e sigurimit.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close