fbpx

Aplikacionet sekrete të iPhone që vetëm punonjësit e Apple kanë qasje në to

Mësoni cilat janë aplikacionet që mbahen sekret nga Apple dhe që kanë qasje në to vetëm punonjësit e kompanisë.

Janë afër rreth 1.3 milion aplikacione momentalisht të gatshme në Apple Store, duke filluar nga aplikacione për muzikë, fotografi, mesazhe etj. Por, janë disa aplikacione të iPhone që vetëm punonjësit e Apple janë të lejuar për t’i përdorur. Mësoni cilat janë ato!

Këto aplikacione ishin sekrete deri më sot, por tani ato janë zbuluar. Ato mund të mos jenë aq të pëlqyeshme si aplikacionet aktuale që janë publikisht në dispozicion për t’i marrë, por ky numër i aplikacioneve nuk guxon të përdoret jashtë Apple.

Këto aplikacione misterioze janë mbajtur sekret për një kohë të gjatë, por shumica prej tyre tani janë zbuluar se cilat janë ato, transmeton Lajmi.net.

Disa aplikacione sekrete janë zbuluar nga hakerët duke gjurmuar nëpërmes kodeve të programeve të Apple iOS, dhe të tjerë janë gjetur aksidentalisht.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close