fbpx

Për shkak të borxheve shkollave të Kërçovës u ndërpritet furnizimi me rrymë

Për shkak të borxheve të prapambetura, tre shkollat “Kuzman Josifovski Pitu”, “Sande Shterijovski” dhe “Vladimir Polezhinovski” janë shkëputur nga rrjeti i shpërndarjes së energjisë elektrike.

Ky fakt vështirëson edhe më shumë situatën në këtë shkollë, ku mësimi bojkotohet prej 12 ditësh nga rreth 2.500 nxënës.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close