fbpx

Nga e 15 nëntori vozitësit duhet të kenë përgatitjet dimërore për veturat

Nga e hëna, 15 nëntor, fillon afati i detyrueshëm për mbajtjen e përgatitjeve dimërore. Për veturat, dhe maunat e lehta është e detyrueshme të kenë goma dimri. Autobusët dhe kamionët e mëdhenj duhet të mbajnë edhe vegla tjera si lopata nëse në gomat e mëdhaja nuk mund tu vendoset zinxhir.

Dënimet për sezonin e ri dimërorë do të jenë në përputhje me rregulloren aktuale për  mbajtjen e përgatitjeve dimërore në vetura që fillon nga 15 euro. Sipas Ligjit të ri për siguri në komunikacion që është në procedurë, sipas asaj që është paralajmëruar, parashikohen dënime nga 45 euro.

 

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close