fbpx

Aksioni i DAP me forcat speciale sonte në Studeniçan (FOTO)

Pas Dibrës, Drejtoria e të Ardhurave Publike dhe Inspektorati i Tregut kanë vazhduar sonte aksionin e shoqëruar me forca speciale policore në Studeniçan. Inspektorët kanë dënuar pronarët e lokaleve hoteliere që nuk kanë arka fiskale dhe që nuk respektojnë ligjin kundër duhanit.  Aksion i njëjtë u zhvillua edhe në Çair,Kumanovë, Likovë, Kondovë, Saraj, Tetovë dhe Gostivar.

Aksion policor dhe DAP në Studeniçan (1)

Aksion policor dhe DAP në Studeniçan (2)

Aksion policor dhe DAP në Studeniçan (3)

Aksion policor dhe DAP në Studeniçan (4)

Tags

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. Ka dal , ka dale , keta aksione kanè filluar qe te bahen normale!!! Njerzite nuk nund te jetojne , pa me pas kesi aksione!!! Bravo , BDI, ia ditke rendit me i integru Shqiptaret!!! Apo integrim i BDI ne VMRO!!!

Back to top button
Close