fbpx

Më ke mua, nëse do të rrish

“Në fakt, unë nuk mund të të jap ndonjë gjë të madhe.
Ke çaj, nëse do të pish.
Më ke mua, nëse do të rrish.
Dhe rrugën për të ikur, që ta dish.”

Asik Veyse – Ishte një muzikant turk dhe poet shumë i suksesshëm në letërsinë popullore turke.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close