fbpx

Sokol Balla në Beograd për selfie

Mediat serbe po e përcjellin me vëmendje vizitën e Kryeministrit shqiptar në Beograd. Por s’lënë pa kapur edhe momente “interesante”.

Një prej tyre, por që mediat serbe e trajtojnë me humor është kjo fotografi e gazetarit shqiptar, Sokol Balla, i cili duket se atje ka shkuar më shumë për turizëm sesa për t’i informuar shikuesit e tij.

Sjellje të tilla, zakonisht bëjnë adoleshentë të pa-shëtitur dhe nga vende të izoluara të botës, por s’do duhej të bëheshin nga një gazetar i një televizioni të rëndësishëm, siç është Top Channel.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close