fbpx

CNN: Maqedonia vendi i vetëm në planet me papunësi mbi 30%

“Niveli i papunësisë në SHBA është afër 6%, kuptohet. Megjithatë ne kemi arritur të gjejmë vetëm një shtet në planet, që ka shkallën e papunësisë mbi 30%, dhe ajo është Maqedonia, sipas të dhënave të FMN-së”, njofton mkd.

Këtë mbrëmë e ka transmetuar emisioni “Farid Zakarija GPS” në CNN, të cilën e udhëheq gazetari dhe autori Farid Zakarija.

Lajme të ngjashme

Një koment

Back to top button
Close