fbpx

Dibra në shënjestër të DAP-it dhe policisë

Inspektorët e Drejtorisë për të Ardhura Publike (DAP) dhe ata të Inspektoratit të Tregut të  shoqëruar nga forca të mëdha policore, kanë vazhduar sontë në qytetin e Dibrës aksionin kundër pirjes së duhanit.

Alsat-M  mëson se forca të mëdha policore dhe inspektor të DAP-it ngjashëm si në Çair, Kondovë, Saraj, Tetovë dhe Gostivar, sonte në mbrëmje kanë ushtruar kontrolle në shumë lokale në Dibër. 
Aksioni ka për qëllim penalizmin e pronarëve të lokaleve që nuk kanë kasa fiskale dhe ku nuk respektohet ndalesa e duhanit. 

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close