fbpx

“Jerma” fituese në FNT Skupifestival

Mbrëmë juria e FNT Skupifestivalit  në përbërje të: Albana Sançolli, Sinisha Evtimov dhe Musa Isufi, pasi pa të gjitha shfaqjet në programin e  edicionit të 8 –të  Skupifestivalit,  shpalli si shfaqjen më të mirë të edicionit të 8-të 2014,  shfaqjen JERMA  me autorë Frederiko Garsia  Lorka , në regji të Diana Dobreva, pruduksion i teatrit te armatës bullgare nga Sofia e Bullgarisë.

Me këtë rast edhe u bë mbyllja e edicionit të 8 –të  Skupifestivalit 2014.

Lajme të ngjashme

Back to top button