fbpx

Prezantohet emblema e KB “Russia 2018”

Emblema zyrtare e Kampionatit Botëror të Rusisë është prezantuar në Moskë.

Nën titullin: ‘Zemra dhe shpirti i Rusisë’, kjo emblemë do të përdoret për Botërorin i cili pas katër vjetësh zhvillohet në Moskë.

Kjo logo i prezantua me projektor në ndërtesën e Bolshoit në zemrën e kryeqytetit rus, Moska.

Lajme të ngjashme

Back to top button