Nuk ka prolongim, shteti do ta mbyll Jugohromin

Drejtori i Inspektoratit për ambient jetësor Firus Memed në emisionin ‘360 gradë’ në Alsat M deklaroi se nuk ka dëgjuar zërat se është prolonguar afati për përshtatjen me ambientin të ‘Jugorhromit’ që skadon më 31 tetor.

„Vlerësoj se është shumë vonë, çka do që të bëj ‘Jugohrom’ nuk do ta respektojë afatin. Un si drejtor i Inspektoratit Shtetëror kanë dhënë urdhër që të bëhet matja në pajtueshmëri me procedurat në ditët e ardhshme dhe nëse tejkalohet vlera e lejuar e grimcave të dëmshme do të ndërmerren masa”, deklaroi Memed.

Lajme të ngjashme

Back to top button