fbpx

Fëmija pesëvjeçar nuk është i infektuar nga ethet e nilit

Fëmija pesëvjeçar i cili ishte hospitalizuar në Klinikën për sëmundje të fëmijëve nuk është i infektuar me Ethet e nilit, treguan rezultatet e analizave të bëra në institutin për shëndet publik.

Po bëhen analiza plotësuese për të vërtetuar se për çfarë sëmundje bëhet fjalë.

Fëmija është në mjekim intensiv në Klinikë dhe është nën vëzhgimin e mjekëve.

Lajme të ngjashme

Back to top button