fbpx

Risi, dorëza-telefon

Telefononi vetëm duke vendosur dorën në vesh. Tani mundeni. Dizajneri Sean Miles, në bashkëpunim me operatorin telefonik O2, ka realizuar dorashkat- telefon, duke vendosur mikrofonin dhe pajisjet në lëkurën e dorashkave, duke e aktivizuar telefonin vetëm duke vendosur dorën në vesh.

Pajisja e pazakontë ka një defekt…kushton 1000 sterlina, po të marrësh parasysh faktin se ky telefon është një lloj bluetooth, i cili për të funksionuar ka nevojë për një telefon të vërtetë.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close