fbpx

Karposhi dhe Gazi Baba me ajrin më të ndotur në Shkup

Sipas matjes së koncentrimit të materieve ndotëse në ajër, disa lagje të Shkupit, janë më shumë të ndotura se normat e lejuara.

Mbi masën e lejuar grimcat ndotëse PM 10 janë regjistruar në Karposh, Gazi Babë dhe tek Rektorati.

Në pikat tjera të matjes së ndotjes së ajrit në Shkup dhe në vend, ndotja është mesatare dhe nivele të ulëta.

 

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close