fbpx

Probleme për Shqipërinë

Gianni de Biasi ka marrë lajme të këqija nga Odise Orishi. Ky i fundit nuk do të luajë në dy ndeshjet e radhës ndaj Danimarkës dhe Serbisë pasi dëmtimi është më i rëndë seç u mendua fillimisht.

Përgjigja e rezonancës magnetike konfirmon kështu mungesën e Roshit, edhe pse lojtari shprehu besimin fillimisht se do të ishte në ndeshjen e dytë në Beograd ndaj Serbisë.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close