fbpx

Zotëri ministër…

Z. Ministër shoh që keni shumë aftësi për ta miratuar një ligj të tillë , por dua të them sikur të ishte edhe loku im në postin tënd do të kishte bërë pse se je ministër ..

Desha te them se një aftësi të tillë e ke z. Qimo por ide për arsim nuk ke , ne vend së paku të kishe bërë një projekt për të Burgosurit te përkujdessh kur do dalin ata përsëri te fillojnë jetën e krimit. Jo do hapesh Shkolla Zanatesh dhe ata së paku do kenë mundësi të nxjerrin kafshatën e gojës , po sikur te ishe interesuar për qytetaret prej moshës 26 deri 40 çfarë bëjnë ata nuk kanë zanat nuk kanë mundësi të sigurojnë kafshatën e gojës e vetmja rrugë mërgimi , sikur ne vend te hapjeve të Gjimnazeve të kishe hapur shkolla zanatesh dhe do ua kishe siguruar së paku kafshatën dhe të mos jen skllevër , Oree Qimo jeta yte është e mirë në kotlluqe shikoji Shqiptarët se si janë tretur rrugëve te mërgimit student , qytetar gjithë vetëm e vetëm për të sigurua kafshatën për familjet e tyre…

Turpi s’ka kufij , një fjalë e popullit thotë ” Budalla s’ka Brina “

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button