fbpx

Mbledhje punuese për stërvitje të punëtorëve ndërtimorë për efikasitet energjetik

Në odën ekonomike të Maqedonisë sot do të mbahet mbledhja e parë punuese e projektit: “Stërvitje e punëtorëve ndërtimorë për efikasitet energjetik”.

Projekti është iniciativë e Komisionit Evropian për definimin e kapaciteteve të sektorit ndërtimor në pjesën e ndërtimeve efikase ndërtimore me qëllim të harmonzimit me Strategjinë 2020 të Komisionit Evropian. Projekti është pjesë e programit për konkurrencë dhe inovativitet.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close