fbpx

Nga refugjat, në yll futbolli kanadez

Udhëtoi drejt Kanadasë së largët si refugjat, mirëpo fati deshi që ai tani të jetë një yll në këtë vend.

Lirim Hajrullahu ia pa hairin sportit dhe tani është bërë pjesë e skuadrës së futbollit kanadez (ragbit), Ëinnipeg Blue Bombers.

Ai është një nga lojtarët më të rëndësishëm të kësaj skuadre, teksa historia e tij konsiderohet si inspiruese për shumë refugjatë.

Ndryshe, Lirimi është nga Përlepnica e Gjilanit.

Tags
Back to top button
Close