fbpx

Kontrolle financiare në institucionet shëndetësore publike

Kontrolle financiare të Fondit për sigurim shëndetësor ën Maqedoni për gjysmë vjetorin e vitit 2014 ka konstatuar përmirësim te institucionet shëndetësore publike.

Përmirësimi është vërejtur kryesisht në klinikat universitare dhe spitalet të cilat janë si rezultat i bashkëpunimit dhe ndjekjes së rekomandimeve për përmirësim në punën financiare nga ana e Fondit.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close