fbpx

Prezantohet Konventa e Stambollit për luftë kundër dhunës familjare

Rrjeti kombëtar kundër dhunës ndaj grave dhe dhunës familjare dhe Komiteti i Helsinkit për të drejtat e njeriut i republikës së Maqedonisë sot organizojnë takim pune me temë “Konventa e Këshillit të Evropës për parandalim dhe luftë kundër dhunës ndaj grave dhe dhunës familjare”.

Qëllimi është prezantimi i përmbajtjes dhe rekomandimeve të Konventës së Stambollit dhe diskutim për rëndësinë e inkuadrimit të mediave në procesin e lobimit dhe përfaqësim për ratifikim të këtij dokumenti ndërkombëtar.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close