fbpx

Aleksandar Dinevski në grevë urie

Aleksandar Dinevski i cili në rastin Spiun, është dënuar me 4.5 vjet burg prej sot fillon me grevë urie.

Dinevski të afërmve të tij ju ka deklaruar se bëhet fjalë për rast të montuar politik dhe në shenjë proteste ai po fillon me grevë urie.

Nëpërmjet përfaqësuesve të tij, Dinevski ka paralajmëruar se do ti informojë të gjithë institucionet joqeveritare relevante për arsyet e vendimit të tij.

 

Lajme të ngjashme

Back to top button