fbpx

Dega e PDSH-së Butel përgënjeshtron zërat se i është bashkangjitur Ziadin Selës

Kryetari i degës së PDSH-së në Butel, Blerim Rushiti ka demantuar lajmin se kjo degë i është bashkangjitur grupit të Ziadin Selës.
“Dega e Butelit mbetet në kapacitet të plotë dhe se jemi në vlugun e përgatitjeve për kongresin e 6-të të PDSH-së”, thuhet në demant.

Sipas kryetarit të PDSH-së – Butel degës së Ziadin Selës i janë bashkangjitur vetëm një grup i ngushtë familjar.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close