fbpx

Elvana Gjata fryn buzët? (Foto)

Spekulimet për operacionet plastike tek vipat janë gjithmonë të pranishme. Kjo për faktin se ata njihen nga publiku që në fillimet e tyre dhe më vonë.

Por jo gjithmonë njerëzit e njohur i pranojnë këto ndërhyrje në paraqitjen e tyre, pavarësisht se ato dallohen shumë lehtë.

Kësaj here në fokus është këngëtarja e njohur Elvana Gjata. Bukuroshja ka postuar disa foto të fundit në rrjetet e saj sociale.

Pa mohuar faktin se ajo është paraqitet mjaft e bukur dhe tërheqëse, vihet re edhe një fryrje e buzëve të saj.

Elvana nuk e ka pohuar asnjëherë faktin e një ndërhyrjeje kirurgjikale në trupin apo fytyrën e saj, megjithatë fryrja e buzëve është diçka e dukshme. Për më shumë gjykojeni nëpërmjet këtyre fotove.

Elvana Gjata3

Elvana Gjata2

Elvana Gjata1

Elvana Gjata4

Elvana Gjata

Lajme të ngjashme

Back to top button