fbpx

Presidenti me mbështetje për testimin ekstern

Sistemi arsimor i Maqedonisë duhet ti respektojë standardet evropiane. Kështu deklaroi Presidenti I Maqedonisë Gjorgje Ivanov në pyetjen e gazetarëve lidhur me vendosjen e provimit shtetëror apo testit ekstern në fakultete.

“Ashtu siç i afrohemi Evropës, ashtu duhet edhe të vendosim standardet dhe vlerat evropiane. Arsimi jonë është pjesë e hapësirës arsimore evropiane dhe duhet që ne si shtet të ballafaqohemi me të gjitha kriteret”, deklaroi Ivanov.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close