fbpx

Gratë më të bukura janë…

“Gratë më të bukura janë ato që na dashurojnë.”

Gabriel Laub ishte një gazetar dhe krijues i satirave politike. Ai ishte nga Çekia.

Tags

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button
Close