fbpx

Reja e Sali Berishës me shami (Foto)

Armina Mevlani, ish -Miss Albania, e njohur për format sensuale të trupit, është mbuluar.

Ajo ka nxjerrë ditën e Kurban Bajramit një foto, ku duket krejtësisht e mbuluar….në përpjekje për të mos tërhequr vëmendjen e një deveje. Por ndoshta më shumë sesa për mos të tërhequr vëmendjen, qëllimi i saj ka qenë të bëjë të kundërtën.

Të tregojë se di të jetë edhe një besimtare e mirë. Instagrami i Armina Mevlanit është i mbushur me foto tejet joshëse dhe provokuese, ndaj postimi i saj i fundit përbën një çudi. Pyetja që shtrohet është përse ky transformim i beftë?

Reja e Sali Berishës me shami
Armina Mevlani

Lajme të ngjashme

Back to top button