fbpx

Prishtinë, me propozim të imamit, falin namazin e Bajramit me plisa në kokë

Në Xhaminë ”Pavarësia” në “Kodrën e Trimave” në Prishtinë, falja e Kurban Bajramit u bë në mënyrë të veçantë.

Besimtarët kanë pranuar sugjerimin e imamit të kësaj xhamie, Nexhmedin Hoxha, që të gjithë, të rinj dhe të moshuar, me plis në kokë të falin namazin.

Kjo pamje emocionoi të gjithë besimtarët.

bajramplis2

 

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close