fbpx

Dalin në ankand fotografitë e papublikuara nga dasma e Kennedy

13 fotografi origjinale të papublikuara më parë nga ceremonia martesore e John Kennedy me bashkëshorten e tij Jackie do të dalin në publik. Fotografitë që qëndruan në arkiva për vite me radhë do të dalin në ankand në Boston.

John F. dhe Jacqueline Kennedy
 

Në to shihen momente nga ceremonia e martesës së John Fitzgerald Kennedy dhe Jacqueline Kennedy. John dhe Jacqueline Bouvier u martuan 61 vite më parë, kur ai ishte senator i Massachussetts, por në vitin 1960 ai u bë presidenti i SHBA, më i famshmi në historinë e Amerikës. Ajo ishte gazetare e Washington Times-Herald dhe ishte 10 vjet më e re se bashkëshorti.

John F. dhe Jacqueline Kennedy

Pavarësisht se patën dy fëmijë nga martesa e tyre, çifti nuk ishte shumë i lumtur, kjo për shkak edhe të tradhtive të vazhdueshme të John, midis të cilave edhe marrëdhënia e tij me Marilyn Monroe. John Kennedy u vra në Dallas në 22 nëntor të 1963 teksa shëtiste qytetin së bashku me bashkëshorten.

John F. dhe Jacqueline Kennedy
John F. dhe Jacqueline Kennedy

John F. dhe Jacqueline Kennedy

John F. dhe Jacqueline Kennedy

 

Lajme të ngjashme

Back to top button