fbpx

LSDM: Ku shkuan 600 milion euro për 100 ditë?

VMRO-DPMNE në reagimin e saj nuk mohon se Stavreski dhe Gruevski në 100 ditë Qeveri na ka futur në borxhe qytetarëve nga 6 milion euro në ditë.

“Stavreski dhe Gruevski duhet të na sqarojnë pse e fshehin këtë ‘sukses’ dhe nuk ishte në listën e të arriturave ekonomike të kësaj Qeverie”, thonë nga LSDM.

Nga LSDM pyesin: Ku shkuan 600 milion euro për këto 100 ditë.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close