fbpx

Kur nuk je këtu

‘Më mungon’, tha ai,
‘Unë jam këtu’, tha ajo.
‘Për këtë shkak më mungon më shumë. Kur nuk je këtu, kur je vetëm një fantazmë e së kaluarës apo vetëm një ëndërr, është shumë më e lehtë’.

Neil Gaiman – është një autor nga Anglia. Ai shkruan tregime të shkurtra, është karikaturist dhe shkruan tregime komike.

Lajme të ngjashme

Back to top button